Schildersbedrijf vdb
voor al uw schilderwerk

Sinds 1999 is schildersbedrijf VDB al actief in het schildersvak.

Bij Schildersbedrijf VDB kunt u terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Onze professionele schilders denken met u mee, geven advies waar nodig en voeren de werkzaamheden perfect uit.

Al onze schilders zijn vakmensen. Met een goede opleiding en met liefde voor het vak. Graag kijken we met u mee hoe u kunt profiteren van het lage btw-tarief of de winterkorting, zodat het uitvoeren van de werkzaamheden zo voordelig mogelijk is. Als uw woning 2 jaar of ouder is, profiteert u sowieso van het lage btw-tarief van 6% voor schilderwerk.

Voordat we beginnen repareren we mogelijke gebreken aan de wanden en plafonds zoals gaten en scheuren. Daarna maken we met u de keuze die het beste past:

– Sauzen van muren en plafonds
– Strak maken van de wanden door middel van stucen, dit kan onze stukadoor verzorgen
– Structuurverven of andere decoratieve technieken
– Structuurmuurverven of het toepassen van kwartsverf. Dit geeft het idee van fijn schuurwerk
– Het aanbrengen van sierlijsten en lambrisering
– Behangen; papieren behang, vinylbehang, glasvlies, scanvlies etc.

Vraag om advies

Binnenschilderwerk

De kleur, het motief en de bekleding van de muren bepalen de sfeer in een ruimte. Gaat u voor strak en modern? Of liever voor warm en landelijk? We luisteren naar uw wensen en denken met u mee wat het beste bij uw woning past. Bij het schilderen kijken we hierbij niet alleen naar de juiste kleur, maar ook of een decoratieve schildertechniek dat extraatje kan geven dat u zoekt.

En misschien blijkt wel dat schilderen voor u niet de juiste oplossing is. Denkt u dan eens aan behang, het aanbrengen van sierlijsten of een lambrisering. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over uw wensen. U zult verrast zijn over de ideeën en mogelijkheden.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Onze schilders zorgen voor een kleur en afwerking die past bij het pand en de omgeving. We werken hierbij altijd met professionele materialen en met de nieuwste inzichten. Zo is het door de nieuwe ontwikkelingen tegenwoordig mogelijk langer door te schilderen in de herfst en winter.

Tijdens het schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. We letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar kijken ook naar andere problemen die van een afstand slecht te zien zijn. Lekkages, zink of loodwerk dat stuk is, lekkende goten, klemmende ramen of deuren, versleten tocht- en slijtstrippen, scheuren in het metselwerk, ondeugdelijke voegen; we noteren wat we tegenkomen en denken met u mee over een oplossing die bij u past.

Voor een unieke look & feel

Behang

Behang is terug! De keuze is enorm; verschillende soorten, kleuren en patronen zorgen voor een eindeloze variatie. Gaat u voor een hele kamer, voor enkel een muur of slechts een deel van de muur? Alles is mogelijk.

Onze behangers nemen u vervolgens graag het werk uit handen. U laat uw creativiteit de vrije loop en kiest het behang dat bij u past, wij zorgen vervolgens dat dit netjes wordt aangebracht.

kleuradvies

Staat u ook weleens in de bouwmarkt bij de kleurstalen? En weet u dan niet waar u moet beginnen? Het kan moeilijk zijn om een goed beeld te vormen van hoe een bepaalde kleur er in uw huis uit gaat zien. Bij Schildersbedrijf VDB zijn we er niet alleen voor de uitvoering, we geven u ook graag kleuradvies. Onze schilders en adviseurs luisteren naar uw wensen en stellen samen met u vast welke sfeer u zoekt in huis. Vervolgens krijgt u een op maat gemaakt advies over materialen en kleuren die het beste resultaat zullen geven.

Contact

Heeft u vragen, wilt u overleggen met onze kleuradviseurs of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.