Laat uw dakpannen weer stralen

Sinds 1999 is schildersbedrijf VDB
al actief in het schildersvak

Door de dakpannen te herstellen in plaats van nieuwe aan te schaffen, bespaart u direct veel geld.

Mos, algen, zure regen, wind; een dak heeft het zwaar te verduren. Dit zie je aan de dakpannen; ze zien er grauw en vies uit. Het is dan mogelijk om het hele dak te vervangen, maar dit is niet alleen kostbaar maar ook zonde. In de meeste gevallen zijn de dakpannen namelijk nog van prima kwaliteit en hebben ze alleen een opknapbeurt nodig.

kleurenmogelijkheden

Er zijn verschillende kleurmogelijkheden voor uw dakpannen. Hieronder vindt een aantal voorbeelden, u kunt altijd contact opnemen voor verdere opties. De kleuren kunnen natuurlijk afwijken van de werkelijkheid. 

Vraag om advies

Het belang van dakonderhoud

Dakpannen worden continu blootgesteld aan allemaal heftige invloeden van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat ze er niet meer zo mooi uit zien. Daarnaast komen er kleine scheurtjes in de pannen, waardoor mos en algen meer grip krijgen en er sneller vocht in het dak trekt. Door professioneel dakonderhoud beschermen we de pannen hiertegen.

Een gecoat dak kan makkelijk weer jaren mee, wat de dakpannen een stuk duurzamer maakt. Dit is daarnast milieuvriendelijker dan het vervangen van het hele dak.

En nog een voordeel? Een mooi dak maakt uw huis gelijk meer waard.

Dakcoating, hoe gaat dat in zijn werk?

1

Voordat we beginnen met de dakcoating controleren we het dak grondig op eventuele gebreken. Waar nodig voeren we reparaties uit en vervangen we pannen.

2

Vervolgens reinigen we het dak onder hoge druk om alle onzuiverheden, mos en algen te verwijderen.

3

Tot slot brengen we de dakcoating aan. Dit doen we in de gewenste kleur. Nu kan uw dak er weer jaren tegen.

Contact

Heeft u vragen, wilt u overleggen met onze kleuradviseurs of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.